17/6/10

Καινοτομίες στη νέα ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας

Για πρώτη φορά συνεδρίασε χθες, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, η νέα ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας. Κύριο χαρακτηριστικό της τα νέα πρόσωπα και η όρεξη για προσφορά και δουλειά από όλα τα μέλη της.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε καθορίστηκαν οι θέσεις της ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. ως εξής :

Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Μήλιος, Γραμματέας : Σπυριδούλα Χαρίτου, Ταμίας : Θεοφάνης Παπαδημητρίου, Μέλη : Τάσος Γκιολής, Κώστας Σούκουλης και Φρόσω Γκαϊνά.

Υπεύθυνη Γυναικών αναλαμβάνει η Κατερίνα Οικονόμου και στη ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. συμμετέχει και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Πέππας.

Αμέσως μετά το 8ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας η ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας θα προχωρήσει στη σύσταση τομέων ευθύνης και πολιτικής δράσης σύμφωνα με όσα περιγράφονται στο οργανόγραμμα του κόμματος, αλλά και σύμφωνα με καινοτομίες που θα εφαρμοστούν μέσα από την οργανωτική πρόταση που είχε κατατεθεί πριν τις εκλογές του Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας.

Κύριος άξονας για τη σύσταση των τομέων θα είναι η καινοτομία και σε πρώτη φάση θα συσταθεί όργανο Πολιτικού Σχεδιασμού στο οποίο θα ενταχθούν νέοι τομείς όπως της Επικοινωνίας και του Διαδικτύου, ενώ θα προσαρτηθούν νευραλγικοί τομείς όπως ο επιστημονικός. Μέσα στον Αύγουστο θα προετοιμαστεί η ιστοσελίδα της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας και θα μπορούμε να παραχωρήσουμε ηλεκτρονική διεύθυνση σε όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Κορινθία που θα θελήσουν να αποκτήσουν.

Στις καινοτομίες που θα εφαρμοστούν θα ενταχθούν και τομείς που θα έχουν ως θεματικό αντικείμενο κρίσιμα ζητήματα όπως είναι οι διάφορες κοινωνικές ομάδες, οι οργανώσεις εθελοντισμού, οι πολιτιστικές οργανώσεις, οι καταναλωτικές οργανώσεις και άλλα.

Η νέα ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας έχει ξεκινήσει με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά και πολύ σύντομα θα οργανωθούν επισκέψεις κλιμακίων σε όλους τους δήμους του Νομού.

Κεντρικός στόχος είναι να αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη που θέλουν να προσφέρουν και όπως είναι φυσιολογικό, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.