29/9/10

Επίσκεψη κ. Δ.Δράκου στη ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας - 28/9/10

Μια πολύ σημαντική συνάντηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας στην Κόρινθο.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κος Δημήτρης Δράκος και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κος Νίκος Ταγαράς επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. λίγο μετά τις 7 μμ, όπου παρέμειναν για περισσότερο από 3 ώρες συζητώντας με τα στελέχη της παράταξης που ανήκουν στη ΝΟ.Δ.Ε. και στην ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Τόσο ο κος Δράκος, όσο και ο κος Ταγαράς ανέλυσαν το πλάνο τους για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και εξέθεσαν τις βασικές αρχές και τους στόχους της υποψηφιότητάς τους για την αιρετή πλέον Περιφέρεια. Μιλώντας από καρδιάς, έξω από μικροπολιτικά καλούπια, ανέπτυξαν το όραμά τους για την Περιφέρεια, όραμα που βασίζεται αυστηρά και μόνο σε έργα για τους πολίτες και για τις περιοχές, χωρίς πολλά λόγια και διανθισμένους λόγους.

Άλλωστε η πολυετής θητεία και των δύο στις Νομαρχίες Μεσσηνίας και Κορινθίας αντίστοιχα, αποδεικνύει ότι είναι άνθρωποι για τους οποίους μιλούν τα έργα τους και δεν χρειάζονται επικοινωνιακά τρικ και διαφημιστικό βομβαρδισμό των πολιτών για να αναδείξουν τη μέχρι τώρα κατατεθειμένη πορεία τους στο νευραλγικό χώρο της αυτοδιοίκησης.


Όλα τα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. και της ΟΝΝΕΔ πήραν το λόγο και κατέθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε διάφορες περιοχές του νομού σε ότι αφορά έργα και υποδομές που έχουν ανάγκη οι πολίτες, ενώ όλοι ανεξαιρέτως εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τον άμεσο και ανθρώπινο χαρακτήρα του κ. Δράκου που εντυπωσίασε με τη μεθοδικότητα και το ενδιαφέρον του για όλα όσα ακούστηκαν. Όλα τα στελέχη εξέφρασαν την πίστη τους για τη νίκη του συνδυασμού του κ. Δράκου "Δυνατή Πελοπόννησος" και δήλωσαν "παρών" στην πρώτη γραμμή του προεκλογικού αγώνα.

Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι το μεγάλο έργο που έχει να επιδείξει ο Νομάρχης κος Νίκος Ταγαράς στην Κορινθία, αποτελεί το συγκριτικό του πλεονέκτημα, αλλά και την εγγύηση μιας επιτυχημένης θητείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας αναδείχθηκαν θέματα που μπορούν να αποτελέσουν κομμάτια του προγράμματος του υποψηφίου Περιφερειάρχη κου Δράκου, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η συζήτηση κινήθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, γεγονός που αναδεικνύει και την ποιότητα των στελεχών που απαρτίζουν τόσο τη ΝΟ.Δ.Ε. όσο και την ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

Είναι κοινός τόπος πλέον ότι η απάντηση των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στις πολιτικές ακροβασίες που στήνονται με μια ολόκληρη επικοινωνιακή καταιγίδα, είναι η ισχυρή θέληση για μια δυνατή Πελοπόννησο που θα οδηγείται από ανθρώπους έμπειρους στην αυτοδιοίκηση με περγαμηνές που δεν χωρούν αμφισβήτηση και μεμψιμοιρία.


Αντώνης Σπηλιώτης
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας