7/7/10

Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος στην Κόρινθο - 6/7/2010

Μια πολύ σημαντική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 6 Ιουλίου 2010 στην Κόρινθο.

Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος, πρώην βουλευτής και Υπεύθυνος Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την Κόρινθο και διεξήγαγε συναντήσεις με εκδότες, ιδιοκτήτες ΜΜΕ και δημοσιογράφους του νομού Κορινθίας.

Για περισσότερες από 7 ώρες ο κ. Γεροντόπουλος συζήτησε θέματα των περιφερειακών ΜΜΕ και άκουσε τις απόψεις των ανθρώπων των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ΜΜΕ της επαρχίας.

Συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας, Αντώνη Σπηλιώτη και το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ., Β. Μπαλάφα, επισκέφθηκε τους χώρους και τις εγκαταστάσεις μερικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Οι συναντήσεις του κ. Γεροντόπουλου συνεχίστηκαν στο ξενοδοχείο "ΕΦΥΡΑ" στην Κόρινθο, το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική παραχώρηση των χώρων του.

Σκοπός των συναντήσεων ήταν να αποκτηθεί άμεση επαφή με τα ΜΜΕ της Κορινθίας, καθώς για πρώτη φορά κεντρικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας με την ιδιότητα αυτή πραγματοποιεί κατ' ιδίαν συναντήσεις με τα ΜΜΕ της Κορινθίας και βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή τους τόσο για άμεση ενημέρωση σχετικά με τα πολιτικά τεκταινόμενα, όσο και για κλαδικά ζητήματα που απασχολούν όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ.

Ο κος Γεροντόπουλος, με αμεσότητα, ειλικρίνεια και φιλική προσέγγιση συζήτησε με τους ανθρώπους των ΜΜΕ που μας έκαναν την τιμή και ανταποκρίθηκαν στο χθεσινό κάλεσμα. Ιδιοκτήτες, εκδότες και δημοσιογράφοι των εφημερίδων, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης εξέφρασαν τις απόψεις τους για μια σειρά ζητημάτων και ανανέωσαν την επικοινωνία τους με τον Υπεύθυνο Περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως είναι λογικό, ήταν αδύνατο ο κος Γεροντόπουλος να δει εκπροσώπους από το σύνολο των ΜΜΕ της Κορινθίας και για το λόγο αυτό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η επίσκεψή του θα επαναληφθεί έτσι ώστε να ολοκληρώσει τις επαφές του με όλα τα ΜΜΕ της Κορινθίας κάτι που αποτελεί τον κεντρικό του στόχο.

Η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη το άνοιγμα προς την κοινωνία και τους φορείς και δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα επικοινωνία έτσι ώστε να οικοδομήσει σχέση αλληλεπίδρασης με τις τοπικές κοινωνίες, τομέας στον οποίο μπορούν αποφασιστικά να συμβάλουν και τα περιφερειακά ΜΜΕ. Καθημερινά υπάρχει διαρκής επικοινωνία με την κεντρική διοίκηση του κόμματος και σε δημοσιογραφικό επίπεδο έτσι ώστε να διαχέονται με τη μεγαλύτερη δυνατή ευκρίνεια τα μηνύματα της παράταξης, αλλά και να φτάνουν σε αυτή θέματα των τοπικών κοινωνιών που μπορούν να αποτελέσουν πρωτογενές υλικό παρεμβάσεων, θέσεων και προτάσεων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο.

Ο κος Γεροντόπουλος ανανέωσε το ραντεβού του με τα ΜΜΕ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και έδειξε ενθουσιασμένος από τον πλουραλισμό των ενημερωτικών μέσων της Κορινθίας.


Ακολουθεί βίντεο με σύντομες δηλώσεις του κου Γεροντόπουλου :