28/5/10

Αντώνης : Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στα νέα παιδιά.

Νιώθω σήμερα ιδιαίτερα συγκινημένος από την εξόχως συμβολική και ουσιαστική κίνηση των νέων στελεχών της παράταξής μας. Των νέων παιδιών που μας οδηγούν μπροστά, που αποτελούν το παράδειγμα και μας δίνουν τη δύναμη να διεκδικούμε περισσότερα με δύναμη, υπομονή και επιμονή. Αυτά τα νέα στελέχη είναι η ελπίδα της παράταξης, το παρόν και το μέλλον της.

Η κίνησή τους να εκφράσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές με τη φράση "ένας από εμάς", με κάνει να αντιμετωπίσω τα πράγματα ακόμα πιο υπεύθυνα. Με κάνει να νιώθω πιο περήφανος για τους κοινούς αγώνες που έχουμε δώσει μαζί από κοινές αφετηρίες και διαδρομές. Τους ευχαριστώ όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου. Δεν θα διαψεύσω την εμπιστοσύνη τους. Μαζί θα πορευτούμε για να χτίσουμε τη ΝΟ.Δ.Ε. που θέλουμε.

Ακολουθεί η επιστολή που δημοσίευσαν τα νέα στελέχη της Ν.Δ., η ελπίδα της παράταξής μας :


Σε λίγες ημέρες, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας καλούμαστε να επιλέξουμε όλους όσοι θα μας εκπροσωπήσουν στα νέα συλλογικά όργανα της παράταξης μας σε νομαρχιακό και τοπικό επίπεδο.

Σε αυτή τη διαδικασία, οι νέοι άνθρωποι οφείλουμε να γίνουμε μια κυψέλη προβληματισμού που θα αναδείξει ενεργούς και συμμετοχικούς πολίτες, θα αναδείξει νέες πολιτικές.

• Για να επαναπροσδιορίσουμε αξίες που αναπόφευκτα αλλοιώθηκαν ή άλλαξαν κατά τη διάρκεια των ετών.
• Να αμφισβητήσουμε ότι δεν ταιριάζει με αυτά που ονειρευόμαστε.
• Να επενδύσουμε σε ότι ενώνει τους νέους ανθρώπους
• Να αναδείξουμε τις πολιτικές που θα χαράξουν το μέλλον μας.

Με αυτά τα κριτήρια, στις εκλογές της 30ης Μαΐου για την ανάδειξη νέου Προέδρου ΝΟΔΕ Κορινθίας στηρίζουμε έναν από εμάς, τον Αντώνη Σπηλιώτη.

Οι νέες και οι νέοι γινόμαστε πρωταγωνιστές στους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο. Διαμορφώνουμε νέες αξίες, διεκδικούμε νέες πολιτικές, προβάλουμε νέες προτάσεις. Όλοι μαζί κερδίζουμε το μέλλον που διεκδικούμε.


Με εκτίμηση,

Γούλας Χρήστος – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Ξυλοκάστρου
Δημητριάδη Μαρία – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Σαρωνικού
Δημητρόπουλος Χρήστος – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Βόχας
Κούτουλας Νίκος – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Άσσου – Λεχαίου
Κώνστας Νίκος – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Σολυγείας
Οικονόμου Κατερίνα – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Λουτρακίου – Περαχώρας
Πέππας Παύλος – Γεν. Γραμματέας ΟΝΝΕΔ Δ. Κορίνθου.