28/5/10

Δηλώσεις του Αντώνη στη Sfedona.gr - 27/5/2010

Δηλώσεις του Αντώνη φιλοξένησε η ιστοσελίδα sfedona.gr στις 27/5/2010. Ακολουθεί το ρεπορτάζ :

Τρεις μέρες πριν τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής για νέο πρόεδρο στη ΝΟΔΕ Κορινθίας και οι τρεις υποψήφιοι για το αξίωμα δίνουν την μεγάλη μάχη τους. Χθες ο υποψήφιος Αντώνης Σπηλιώτης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα είναι ο τελικός νικητής.
Δήλωσε πως ο σύντομος προεκλογικός αγώνας όσο εξαρτάται από τον ίδιο κρατήθηκε σε ένα υψηλό πολιτικό επίπεδο και πιστεύει ότι το ίδιο έπραξαν και θα πράξουν μέχρι τέλος και οι άλλοι δύο υποψήφιοι.
Ο κ.Σπηλιώτης που όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο μας είναι υπάλληλος του Δήμου Σολυγείας και ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας από τα φοιτητικά του χρόνια συνεχώς, έχει πάρα πολλά επώνυμα στελέχη του χώρου που τον στηρίζουν ανάμεσά τους και τον πρόεδρο της νεολαίας του νομού κ.Βασίλη Μπαλάφα. Μάλιστα οι γνωρίζοντες τα εσωκομματικά της Ν.Δ πιστεύουν ότι η προσωπική στήριξη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας με την επιρροή που διαθέτει θα είναι ένας από τους πλέον καταλυτικούς παράγοντες για την εκλογή του κ.Σπηλιώτη στο ανώτερο κομματικό αξίωμα του Νομού.
Ο ίδιος πάντως ο υποψήφιος δείχνει να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος και επαναλαμβάνει ότι το σύνθημά του είναι «ανανέωση στα πρόσωπα και ισχυρή βάση της Ν.Δ»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του σε ερωτήσεις του Λάκη Γιαννιδάκη κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ :






Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της Sfedona.gr εδώ.