11/5/10

Η korinthiaki.gr γράφει για τον Αντώνη

Εκτενή αναφορά στο blog του Αντώνη φιλοξένησε η ιστοσελίδα korinthiaki.gr.

Στο σχετικό της κομμάτι υπό τον τίτλο "Με blog στην μάχη για τη ΝΟΔΕ ο Αντώνης Σπηλιώτης" αναφέρει :

Τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας επιλέγει ο Αντώνης Σπηλιώτης, για να διεκδικήσει τη ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, ξέροντας πολύ καλά ότι η εκλογή από την βάση απαιτεί επικοινωνία ευρύτερα με τους ψηφοφόρους του κόμματος στο νομό.

Ο κ. Σπηλιώτης δημιούργησε το δικό του blog στο internet, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως ένα μέσο έκφρασης των θέσεών του, αλλά και ως έναν τόπο επικοινωνίας με τον κόσμο που προβληματίζεται για το μέλλον του κόμματος και ενδιαφέρεται για τα τοπικά κομματικά όργανα.

Μέσω του blog «μπορεί ο οποιοσδήποτε να ενημερωθεί σχετικά με την πολιτική μου δράση και τις δραστηριότητές μου ενόψει της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η διεύθυνση του blog είναι: aspiliotis.blogspot.com. Ο ίδιος εξηγεί ότι βασικός άξονας της υποψηφιότητάς του είναι η επικοινωνία με τους πολίτες, η συνεχής επαφή με τις τοπικές κοινωνίες.

«Μέσα από το blog μου μπορεί να γίνει αυτή η επικοινωνία με σύγχρονους και άμεσους τρόπους. Παράλληλα, οι πολίτες, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και οι άνθρωποι των ΜΜΕ μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις ιδέες, τις προτάσεις και το πολιτικό μου βιογραφικό» υπογραμμίζει. Ο κ. Σπηλιώτης εκφράζει την πεποίθηση ότι σε μια ανοιχτή διαδικασία, όπως αυτή της 30ης Μαΐου, πρέπει όλοι να ενημερωθούν και κυρίως να γνωρίζουν.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ αναμένεται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του, διοργανώνοντας συνέντευξη τύπου.