31/3/11

Γιάννης Βαφειάδης - Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας στη Νεμέα - 30/3/2011

Η χθεσινή επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΟ.Δ.Ε. Κορινθίας με την παρουσία του προέδρου της, κ. Αντώνη Σπηλιωτη και του μέλους της Π.Ε. του κόμματος κ. Βασίλη Μπαλαφα στη ΝΕΜΕΑ, με σκοπό την συνάντησή τους με την τοπική οργάνωση, αλλά και με στελέχη του κόμματος για την καταγραφή – ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής, θεωρώ ό τι ήταν το πρώτο καλό βήμα για ένανέο ξεκίνημα και μια καινούργια προσπάθεια.

Ο λαός παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό μια Νέα Δημοκρατία η οποία είναι κοντά του και που μοναδικό στόχο έχει να αφουγκραστεί τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας με απώτερο σκοπό να τα μελετήσει και να παρουσιάσει προτάσεις - λύσεις ρεαλιστικές οι οποίες θα αποβλέπουν στην ουσιαστική βελτίωση της λειτουργίας του κοινωνικού μας ιστού και στην ασφαλέστερη πορεία της χώρας μας προς το μέλλον .

Από την συζήτηση που έγινε αναδείχτηκαν τα σοβαρά προβλήματα της περιοχής ιδιαίτερα στα αγροτικά θέματα μιας και η ΝΕΜΕΑ είναι κατά κύριο λόγο αγροτική περιοχή.

Έγιναν εύστοχες τοποθετήσεις από αρκετούς ομιλητές και κατατέθηκαν σοβαρές προτάσεις στο κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε . για την ουσιαστικότερη επανενεργοποιηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας σε όλα τα επίπεδα.

Ένα πραγματικά ευχάριστο συμπέρασμα από την συνάντηση αυτή ήταν το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένας ζωντανός οργανισμός ο οποίος μπορεί και αυτοκαθαριζεται όπως οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός , αποβάλλοντας από μέσα του ότι είναι κακό και δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην εύρυθμη και υγιή λειτουργία του.

Κλείνοντας την σύντομη καταγραφή των σκέψεων και των συμπερασμάτων μου, θα ήθελα να δηλώσω ότι από την συνάντηση αυτή δεν μας έμεινε μόνο το άρωμα της κολόνιας ορισμένων, αλλά και κάτι πιο ουσιώδες, ότι μέσα από τέτοιες δράσεις θα μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ξανά ένα ισχυρό εργαλείο για τον λαό .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΚΥΚΛΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ- ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
ΝΟ.Δ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ